Min baggrund

I mere end 25 år har jeg arbejdet indenfor det kliniske- og det erhvervspsykologiske arbejdsfelt.

Indenfor det kliniske arbejdsfelt har jeg arbejdet med alle henvisningskategorier indenfor sygesikringsordningen. Jeg har opnået en særlig klinisk ekspertise i forhold til tilpasningsreaktioner, belastningsreaktioner og konsekvenserne deraf.

Indenfor erhvervspsykologi har jeg arbejdet på alle niveauer i virksomheder/organisationer med fokus på lederudvikling herunder sparring, håndtering af stress og personvurderinger.

I 1995 blev jeg færdiguddannet psykolog fra Århus Universitet og har siden arbejdet indenfor det kliniske- og det erhvervspsykologiske arbejdsfelt. I 2001 blev jeg autoriseret psykolog af Socialministeriet og i 2004 specialistgodkendt i arbejdspsykologi og organisationspsykologi af Dansk Psykolog Forening. For øjeblikket er jeg ved at afslutte specialistgrad i psykoterapi for voksne.

Igennem hele min karriere har jeg tilsigtet en bred og solid teoretisk efteruddannelse både i Danmark og i internationalt regi.

Jeg har uddannet mig indenfor tre store psykologiske retninger: Virksomhedsteori (Activity theory), den systemteoriske tilgang og psykoanalystisk tilgang via Tavistock Institute of Human Relations.

Siden 2018 har jeg været beskikket censor på psykologuddannelsen ved alle danske universiteter.

For at holde min faglighed høj modtager jeg regelmæssig supervision af andre specialistgodkendte psykologer.

Jeg følger altid Sundhedsstyrelsens nationale kliniske retningslinjer i forhold til bedste behandlings princip og efterlever de etiske principper for nordiske psykologer.

De etiske principper for nordiske psykologer kan findes her: Etiske principper for nordiskepsykologerYdernummer psykolog Karsten Dyring Larsen


Arbejdserfaring

Psykologisk praksis Kolding. (2021 - )

Censor i psykologi ved universiteterne. (2018 - )

Privathospitalet Mølholm - klinikchef. (2014 - 2022)

Erhvervspsykolog. (2006 - 2014)

Adjunkt ved VIA University College (JCVU). (2004-2006)

Århus Amt Uddannelsesafdelingen. (1998-2004)

Viborg Amt Fællesforvaltningen. (1995-1998)